Sista dagen innan sommaren!

Nu är det snart slut för terminen, vi håller på att packa ihop i Almedalen och städa ur lägenheten vi bor i. Vi har haft en fantastisk vecka med oerhörda framgångar. Vi har jobbat 16h/dag sen vi kom hit, att påstå att vi är möra är en underdrift på samma sätt som att påstå att vi är nöjda är en underdrift. 
 
Torsdagen den 4:e juli arrangerade vi vårt första egna seminarium i Almedalen och det blev en strålande succé. 220 personer kom och lyssnade på när Tomas Tobé (M), Gustav Fridolin (MP) och Ibrahim Baylan (S) debatterade hur vi ska höja kunskapen i matematik. Det var en spännande, rapp och snärtig debatt och många konkreta saker diskuterades såsom en bred mattepakt som ska spänna över alla läger.
 
Här ser ni ett kort sammandrag från debatten!
 
 
Vi på Mattecentrum önskar alla en riktigt trevlig sommar. Hoppas att ni får det fint så ses och hörs vi i augusti. 

Halvlek i Almedalen

När detta skrivs så är precis halva Mattecentrums medverkande i Almedalen avklarat. Huvudsyftet med resan är att väcka opinion, expandera vårt nätverk och knyta kontakter inför hösten samt att bygga vårt varumärke.

Just nu är vi 4 i Visby men senare idag får vi förstärkning av vår marknadsföringsansvarige Anna. Det är långa dagar som gäller, minst 16 timmars arbete om dagen är det som gäller så det blir skönt att bli en till här så att man får lite avlastning.
 
Både Johan och Hannah har medverkat på flera seminarier, paneldebatter och i publika diskussioner och så kommer det att fortsätta till och med fredag kväll då vi packar ihop våra påsar och drar oss hem mot fastlandet igen. Men innan vi drar hem så kommer vi att genomföra vårt egna seminarie på torsdag kl 12 där Tomas Tobé (M), Gustav Fridolin (Mp) och Ibrahim Baylan (S) diskuterar hur tusan vi vänder den negativa trenden i matematik.
 
Nedan ser vi när Johan paneldebatterar ideell organisering med representant från Yalla trappan och Missing peple Sweden.