Kommunikatör på gång!

Idag höll Johan och Hannah 4 intervjuer för tjänsten som kommunikatör. Det är dags för föreningen att äntligen få in en expert på att skriva text och på att producera grafiskt material. Så här såg annonsen ut:
 
Mattecentrum hjälper 120.000 barn och unga att plugga matte, helt gratis. Det går väldigt bra för oss och vår verksamhet växer så det knakar och nu behöver vi få in dig på kontoret. Eftersom vi inte hört något av dig ännu så utlyser vi tjänsten som kommunikatör hos oss tills du har sökt.

Vi vet att du har jobbat några år i branschen och har erfarenhet att jobba som kommunikatör, nu är du redo att ta klivet och börja jobba med oss. Kul, du är välkommen.

Som kommunikatör hos oss kommer du att få briljera med dina kunskaper i Indesign och Photoshop, vi ser fram emot att du gör snygga annonser och banners samt redigerar vårt grafiska material. Eftersom du är grym på att skriva texter så kommer du att vara den som är ansvarig för att skriva bland annat debattartiklar, stiftelseansökningar, pressmeddelanden och jobbannonser för dina framtida kollegor.

Vi är helt outstanding på PR och detta kommer att ligga på ditt bord att ansvara för. Vi är osäkra på om du har erfarenhet av PR, har du det så är det toppen, har du inte det så är det chill, vi lär dig.

Vi är ett litet kontor med 7-8 medarbetare så det är skönt att du inte tycker det är jobbigt att vi alla ibland får hugga i med saker som inte till 100% borde ligga på vårt bord. 

Det ska bli kul att träffa dig på intervju, du väl vet att vi sitter i fräscha lokaler på Grev turegatan 40? Hittar du inte eller har några frågor om tjänsten? Slå en signal till Hannah, vår generalsekreterare, på 0768-XX XX XX hon vet allt.

Skicka in din ansökan ASAP till Hannah(snabel a)mattecentrum.se vi vill ju att du börjar imorgon! Eller så snart som möjligt i alla fall. Sista ansökningsdag är 30:e april.

 

Kommentarer :

#1: Läcksökning

Jag kommer att använda mig av denna infon. Enormt intressant :)

skriven

Kommentera inlägget här :