PwC ny huvudsponsor för Mattecentrum

Vi är mycket glada över att presentera vår nya huvudsponsor PwC, Sveriges ledande företag inom inom revision, redovisning, skatt- och affärsrådgivning!

I januari i år inleddes sponsorskapet. Nyttan för PwC är stor menar vd Hans Börsvik:
- Ett blomstrande näringsliv är viktigt för Sveriges framtid. Som marknadsledare inom revision redovisning, skatt- och affärsrådgivning känns det viktigt att vara med och bidra till detta. Matematikkunskap är avgörande för vår verksamhet och därför känns det väldigt relevant för oss att vara med och driva samhällets framtida kompetensutveckling.

Tillsammans med PwC:s stöd kan Mattecentrum öppna fler räknestugor i landet samt satsa på utveckling av webbplats och andra digitala kanaler så att elever stimuleras till att förbättra sina mattekunskaper. I dagsläget hjälper volontärer till i räknestugor i 18 städer och på konvent inför nationella prov.

Varför är det viktigt att samarbeta med näringslivet och vad betyder det för er att PwC har gått in som huvudsponsor?
- Det är oerhört viktigt för oss, utan sponsorer kan vi inte bedriva vår verksamhet. Att ha ett välrenommerat företag som PwC som samarbetspartner ger oss ett fint betyg och en trygghet. säger Johan Wendt grundare av Mattecentrum

Kommentera inlägget här :