Alla projektledarna fick träffas

I helgen som var hade Mattecentrums kansli besök av våra projektledare som vanligtvis huserar ute i landet. En årlig tradition vi kallar för projektledarworkshop. Alla får en chans att träffas och få lite nya perspektiv. Hur fungerar Mattecentrum i andra städer? Vad kan jag utveckla i min egen stad?

Det ger även oss på kansliet en möjlighet att träffa alla fantastiska projektledare. Dra matteskämt och berätta om hur vi ser på framtiden.

Helgen inleddes med mingel-Bingo och avslutades med en utvärdering och reflektion. Däremellan diskuterade vi kvalitet i räknestugor, Robert från Göteborg fick chansen att ge sin syn på projektledarrollen och det delades ut tips på vad man kan prova för att underlätta och utveckla verksamheten lokalt. Johan och Hannah gjorde varsitt gästspel och alla som ville fick en signerad bok. Givetvis hann vi med en del fika och småprat också.

Jag tror att alla lämnade Stockholm fyllda av inspiration och sugna på att komma hem och köra igång nya projekt. Det är i alla fall vad min inkorg skvallrar om. Ett stort tack till alla som kom och bidrog till att helgen blev så lyckad som det blev!

/Rasmus  

Kommentera inlägget här :